Ingatlan keresés

Város:
Típus:
Eladó vagy kiadó:
Hiv. szám:


Hasznos információk

Vevõknek

Vevőknek

Hogyan is működik az ingatlan vétel?

Tovább

Eladóknak

Eladóknak

Hogyan is működik az ingatlan eladás?

Tovább

Bérlõknek

Berlőknek

Hogyan is működik azingatlan bérlés?

Tovább

Szolgáltatások

  • Ingatlanközvetítés
  • Értékbecslés
  • Teljeskörű ügyintézés
  • Ingyenes hirdetés
  • Energiatanusítvány

Rólunk

A Horizont Ingatlaniroda, Bakonyi József és Bakonyi Józsefné vezetésével családi vállalkozáskén 1998-ban indult- elsősorban - ingatlan közvetítéssel, ingatlan értékbecsléssel, forgalmazással és hitelügyintézéssel foglalkozó cég. Korábbi ingatlanforgalmazói ill. ingatlanközvetítői tapasztalatainkra alapozva hisszük, hogy ügyfeleink maximális elégedettségének és elismerésének kivívásához a klasszikus irodai tevékenységen túl további hozzáadott értéket biztosító szolgáltatást is nyújtanunk kell. Ezért teljes körű ingatlan tanácsadói szolgáltatásainkon túl új szolgáltatások kidolgozásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink kényelmesen, biztonságosan és gyorsan intézhessék ingatlanügyeiket. Irodánk Dorogon a Schmidt Sándor lakótelep legfrekventáltabb részén helyezkedik el, közvetlenül a Horizont Szolárium mellett, illetve a Széchenyi ltp szemben található. Hosszú távra tervezett családi vállalkozás a mienk, hiszen 25 éve működik

Szolgáltatások

Ingatlan értékbecslés: Az ingatlan értékbecslés révén az eladók reális áron tudják az ingatlanukat eladásra kínálni, valószínubb az ingatlan rövid idon belüli értékesítése. Az értékbecslo szakember a helyszíni szemle során történo adatgyüjtés keretében megtekinti és rögzíti az ingatlan adatait, muszaki, esztétikai állapotát, majd a környezo ingatlanok eladási árai alapján összehasonlítással értékbecslést végez. E szolgáltatásunkkal kiszurheto az ingatlan eladásakor az eladó szubjektivitása, és reális értéken kínálhatja eladásra ingatlanát. Forgalmi értékbecslés: Vállalkozásunk megbízás alapján készít ingatlanforgalmi értékbecslést lakásokra, családi házakra, házrészekre, üres és beépített telkekre. Ezen értékbecslések felhasználhatók az ingatlan értékesítésénél, bérbeadásánál, stb. A becsléseket Megrendelonkkel egyeztetett idopontban a megtartott helyszíni szemle után 1 héten belül, sürgos esetben megállapodás szerint elkészítjük. Földhivatali ügyintézés: Adás-vétel hiteles tulajdoni lap nélkül nem kötheto. A vevoügyvédjének felelossége, hogy közvetlenül az adás-vétel elott kikérje a hiteles tulajdoni lapot, mely alapja a szerzodésnek. Gyakran elofordul, hogy az eladók régi (sokszor 5-10 évvel korábbi) tulajdoni lappal rendelkeznek, és nincs tudomásuk olyan bejegyzésekrol, melyek rendezése nélkül lehetetlen az eladás. Segítséget nyújtunk a friss tulajdoni lap (térítés ellenében történo) beszerzésében, s ennek birtokában az ingatlan tulajdonjogairól, terheirol, egyéb bejegyzésekrol Ügyfeleinknek szakmai tájékoztatást tudunk adni. Ingatlan adás-vétel: A konkrét közvetítoi tevékenység az ingatlan adás-vétel, bérbeadás során: az ingatlan felvétele, hirdetése, az érdeklodokkel, megbízóval való kapcsolattartás, az ingatlan bemutatása, a szerzodés létrejöttének elosegítése az ügyvédi eljárásig. Fontos szempontnak tartjuk, hogy csak azoknak az érdeklodoknek mutassuk be az ingatlant, akiknek komoly vételi szándékuk van. Eladó ingatlanok minden típusával foglalkozunk. Ügyfeleink részére teljes szolgáltatást kínálunk, mely tartalmazza:
. az ingatlan felértékelését,
. tulajdonlap beszerzését,
. ügyvéd által adásvételi szerzodés elkészítését és ellenjegyzését, valamint
. a szerzodés Földhivatali benyújtását.

Vállalkozásunk az ingatlanközvetítést megbízási szerzodéssel végzi. Ingatlant vásárló vagy bérloügyfeleinknek nem számítunk fel költséget. Az eladóknak csak sikeres értékesítés estén kell 2% jutalékot fizetni. Ügyfeleink részére keresünk és kínálunk Dorog vonzáskörzetében:
. családi házakat
. lakásokat, telkeket
. mezogazdasági területeket
. ipari ingatlanokat
. bérleményeket
. üdüloket
. nyaralókat.

Ügyvédi szolgáltatás közvetítése: Az adásvételi szerzodést ügyvéd szerkeszti, s az ügyvédet általában az iroda biztosítja a szerzodés kötés idotartamára. Keresse fel a Horizont Ingatlan Irodát, hogy a saját otthonról szott álmai valóra váljanak !

Bakonyi József
2014 Bakonyi József kft. |
Solarion-it AT
www.solarion-it.at
copyright all rights reserved
Telefon: +36 30 9104 704

E-mail: bakonyijozsefkft@gmail.com

Cím: 2510 Dorog, Schmidt S. Ltp. 7.